Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els PSC de Sant Sadurní està en contra de la utilització de la façana de la Casa de la Vila per a la reivindicació de causes partidistes

La Comissió Executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya de Sant Sadurní ha emès un comunicat en el que explica perquè els seus regidors van votar en contra de la proposta d’ERC de col•locar una placa a la façana de l’ajuntament amb la inscripció “ En aquest ajuntament s’hissa la bandera espanyola per imperatiu legal”.

En primer lloc apunten que no volen la instrumentalització de la façana de la Casa de la Vila i encara menys per reivindicar una causa partidista. També consideren que la col•locació d’aquesta placa a la façana de l’ajuntament és una irresponsabilitat política que pot afectar greument el sector del cava, els seus  treballadors i el turisme de la comarca si l’acció és coneguda i difosa arreu d’Espanya pels mitjans de comunicació. En aquest sentit, cal ressenyar que Sant Sadurní d’Anoia serà, juntament amb el de Donostia, governat per Bildu, l’únic municipi català que hagi dut a terme una acció d’aquestes característiques. Ni tant sols a l’Ajuntament de Sant Vicens dels Horts, l’alcalde del qual és el líder d’ERC, Oriol Junqueras, se li ha acudit fer una acció com aquesta.

També consideren greu la irresponsabilitat dels quatre regidors de CiU que van donar suport a la proposta, fent-se així corresponsables de les conseqüències que aquest fet pugui tenir per Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: