Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El reasfaltat del vial de Les Clotes i l’adequació del carrer Sant Pau centren les noves actuacions a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca

L’alcalde Pere Regull i el regidor d’Urbanisme Josep Maria Martí han explicat en una roda de premsa les noves actuacions previstes per a millorar l’estat de la via pública a Vilafranca, que estan valorades en uns 100.000 euros. L’alcalde ha insistit en demanar paciència, comprensió i col·laboració als veïns mentre durin aquests treballs.

Després d’haver enllestit el reasfaltat del carrer de Santa Clara i de l’avinguda del Pla del Diable, la propera actuació important tindrà lloc aquest divendres al vial de Les Clotes. Aquesta via és molt utilitzada i l’asfalt ha quedat en males condicions, de manera que era urgent actuar-hi el més aviat possible.

Un altre dels punts conflictius és el carrer Sant Pau. La nova urbanització de la zona de la Vall del Castell s’estendrà durant el mes de maig amb la mateixa estètica de plataforma única fins al carrer Ponent. I, a la banda de la muralla, s’establiran entre 25 i 26 places d’aparcament, segurament de zona blava, aprofitant el solar existent. D’altra banda, a la carretera de Guardiola hi ha hagut una primera fase d’obres que continuarà durant les properes setmanes. Per no perdre els llocs d’aparcament a tocar del mur que hi ha a la banda esquerra, l’ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris dels terrenys per traslladar aquest mur més endins. A través del programa Vilafranca Inclusió es refarà el marge i s’obtindrà un lloc de passeig amb arbrat i il·luminació.

En el futur, la idea és potenciar les possibilitats que té aquesta zona per a desplaçar-se en bicicleta i tancar un itinerari a través de la Diputació de Barcelona que anés de Vilafranca a Les Cabanyes, d’allà a Vilobí i de Vilobí fins a Pacs per a tornar a Vilafranca.

L’ajuntament també arreglarà l’asfaltat dels carrers Mossèn Coy i Les Cabanyes, al barri de l’Espirall, i corregirà el desnivell dels remuntables de l’avinguda d’Europa. Al carrer Pere El Gran, les obres continuaran amb la col·locació d’arbrat i d’il·luminació amb leds. Aquest tipus d’il·luminació també s’implantarà al carrer Eugeni d’Ors aquí a un mes.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: