Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte Rius amb vida al Penedès arriba aquest cap de setmana a Santa Margarida i els Monjos

La iniciativa l’encapçalen set municipis de la comarca que han unit les seves activitats, amb l’objectiu de donar vida als rius penedesencs i fer conèixer els treballs que s’han fet en els darrers anys per netejar els rius i els seus entorns.

Als Monjos els actes es duran a terme aquest dissabte al matí i estan pensats per a un públic familiar i per a persones interessades en la riquesa natural dels rius. Les activitats començaran a dos quarts d’onze del matí amb una xerrada al Molí del Foix i seguidament es durà a terme una sessió pràctica al riu.

L’activitat és gratuïta i les persones interessades poden inscriure’s a l’adreça <a href="mailto:" target="_blank"></a>.

El Projecte Rius amb vida ja va dur a terme algunes activitats aquesta passada tardor a Sant Sadurní, Sant Quintí i Subirats i completarà les seves activitats, arribada la primavera, aquest dissabte als Monjos i el dia 11 de maig a Vilafranca.

El projecte està impulsat pels ajuntaments de Sant Sadurní, Vilafranca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Subirats, Torrelavit i Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: