Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Gelida aprova la llicència d’obres per l’ampliació de l’Institut

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Gelida ha aprovat la llicència d’obres per l’ampliació de l’institut. I ho ha fet entenent que l’obra és d’interès públic i concedint l’exempció de pagament tant de la taxa urbanística, com de l’impost d’obres corresponent, que pujava més de 74.000 euros.

En aquests moments, l’obra està en procés de licitació i durant aquest mes d’abril es coneixerà el nom de l’empresa adjudicatària.

La previsió és que les obres comencin aquest estiu i s’allarguin durant tot el curs 2014-2015, perquè s’iniciï el curs següent amb l’ampliació acabada. El pressupost de sortida del projecte és de gairebé 2 milions d’euros.

El projecte d’ampliació, redactat el 2010 i revisat el 2012, comporta la construcció de noves aules ordinàries, però també noves aules específiques com ara informàtica, tecnologia, música o un nou laboratori. Les obres faran créixer l’institut un terç més de les instal·lacions actuals, per la banda de Can Sàbat, en paral·lel a la pista esportiva. El mòdul que s’incrustarà a l’edifici -que ara fa una L- acabarà donant al centre educatiu una forma d’U.

Amb l’ampliació, reivindicada insistentment per l’AMPA, el professorat i l’Ajuntament, l’Institut Gelida passarà a tenir 3 línies d’ESO i 2 de Batxillerat i podrà donar servei als més de 300 alumnes que es preveu que tingui el centre el curs 2015-16. Les obres d’ampliació estaven prioritzades per part del Departament des del 2013, atesa la manca d’espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: