Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca farà aquest dissabte un acte de presentació del seu espai als veïns

El Casal Popular de Vilafranca organitza aquest dissabte al migdia un acte públic per a presentar al veïnat els objectius de l’entitat.

L’acte és obert a tothom i s’ha convocat a la seu del Casal Popular, al carrer de Sant Raimon de Penyafort número 7. La jornada s’ha programat just quan acaben de començar els treballs per adequar l’espai. És per això que la presentació de la reforma del local també és un dels propòsits de l’acte de

dissabte.

El local es podrà visitar a partir de les 12 del migdia. A dos quarts d’una, s’oferirà una breu xerrada per a presentar els objectius del Casal Popular, les activitats impulsades i què es vol fer al local. Qui ho desitgi podrà plantejar els seus suggeriments. En acabar la presentació, a la una del migdia, s’oferirà un pica-pica als assistents.

La xerrada està adreçada als veïns de la Barceloneta-Sant Magí i a totes aquelles persones interessades en conèixer el projecte del Casal Popular.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: