Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es presenta “Tasta la història del vi al bressol del Penedès”, una nova activitat al castell d’Olèrdola

El diumenge, en plena Setmana Santa, s’inicia una nova activitat enoturística al Conjunt Monumental d’Olèrdola.

Es tracta de “Tasta la història del vi al bressol del Penedès” que s’emmarca en les activitats que realitzen en aquest espai dins dels programes de difusió que desenvolupen els Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olèrdola.

De la mà Tríade Serveis Culturals es presenta una nova activitat que pretén apropar al visitant la mil·lenària cultura del vi. Un itinerari creat expressament per l’ocasió al Conjunt Monumental d’Olèrdola, descobrirà com ibers, romans i els habitants de l’època medieval van entendre la viticultura i el consum del vi.

Però l’activitat d’oci pretén també que els visitants del Parc coneguin les iniciatives d’alguns viticultors que aprofiten en la creació dels seus vins les singularitats que dóna el paisatge calcari del massís del Garraf.

L’activitat inclourà en aquesta primera edició el tast d’alguns vins de gran personalitat.

Per a més informació i per fer reserva prèvia d’aquestes activitats cal posar-se en contacte amb Tríade Serveis Culturals, per telèfon 93 817 28 68.

L’activitat es tornarà a realitzar els dies 21 de setembre i 9 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: