Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Converses de rebotiga i el llibre dels Castellers de Vilafranca són alguns dels llibres locals amb més èxit aquest Sant Jordi

La diada de Sant Jordi és, per als autors locals, la millor ocasió per a donar a conèixer les seves propostes directament al públic. Per això, a banda de la parada que munta l’ajuntament amb la presència dels autors de Vilafranca i la comarca, alguns dels escriptors han optat per muntar parada pròpia.

És el cas de la Montse Bueno i el Mingo Girona que fa tot just una setmana presentaven “Converses de rebotiga: pessics de vida”, un treball que posa sobre la taula els neguits, il·lusions, circumstàncies i anècdotes de 125 famílies que regenten negocis, botigues o tallers a la capital de l’Alt Penedès. El llibre està resultant la gran sorpresa d’aquest Sant Jordi a nivell local. “Converses de rebotiga” ha estat autoeditat pels mateixos autors que valoren així el contacte amb la gent.

També hi ha altres obres que estan obtenint molt bona resposta per part del públic durant aquesta diada. És el cas del primer volum de la història dels Castellers de Vilafranca, d’Eloi Miralles. Els contes infantils relacionats amb la festa major de Vilafranca i els castellers tornen a ser un clàssic i tenen força demanda un Sant Jordi més. Mentre que els llibres sobre rutes i excursionisme segueixen tenint el seu públic.

Els llibreters destaquen que els autors locals tenen un públic divers.

Pel que fa a les vendes a nivell general, sembla que durant la diada estan sent força repartides, amb alguns títols destacats per sobre dels altres.

La diada de Sant Jordi, a banda d’omplir el carrer de llibres i roses, també ha servit perquè les entitats ofereixin als visitants les seves novetats i el seu marxandatge. Entre les parades que hi havia a la rambla hi havia per exemple la dels escoltes, que enguany celebren el 50è aniversari, la de la Fundació Mas Albornà, les cooperatives Nou Verd i Nou Set, que impulsen un projecte d’intercanvi de llibres usats o l’associació per a dones amb càncer de pit Ginesta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: