Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de maig hi haurà una nova xerrada dels cicle per a recerca de feina adreçades a veïns de l’Espirall

Els propers dies 9 i 16 de maig tindrà lloc la xerrada “Sóc el protagonista de la meva vida? Empoderament envers la recerca de feina” a càrrec de Cristina Molero, tècnica d’ocupació amb formació i experiència en l’àmbit de Recursos Humans, consultoria de formació i coaching personal.

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle de Xerrades Antena Espirall que té com a objectiu oferir eines i orientacions per al canvi de perfil professional a persones del barri de l’Espirall que es troben en situació d’atur i donar una visió del mercat de treball actual.

Les dues xerrades es faran a la seu d’Antena Espirall, al carrer de les Cabanyes 23-25; a partir de les 10 del matí. Per apuntar-se cal acostar-se a la seu d’Antena Espirall o fer-ho a través del correu electrònic <a href="mailto:"></a>.

L’Ajuntament de Vilafranca, des del Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina, impulsa per quart any consecutiu el Pla Especial de Foment de l’Ocupació al barri de l’Espirall, en el marc del Programa Treball als barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: