Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, 2ª Passejada de les Postals del Penedès

Les promotores de les Postals del Penedès organitzen  la segona passejada per descobrir els paisatges de les fotografies.

En aquesta ocasió, la cita és a Lavern per admirar  els rosers plantats a les vinyes. La trobada és a les cinc de la tarda d’aquest diumenge a l’estació de tren de Lavern-Subirats, on començarà la passejada guiada per les vinyes fins a localitzar el punt de vista de la fotògrafa, Maria Rosa Ferré. La proposta compta amb la col·laboració de Cava Guilera on tindran lloc la resta de les activitats com un recital de poesia i música amb Sílvia Amigó i Anna Peret, la visita al celler i la contemplació de la posta de sol, a la Terrasseta Rimaires.

La primera passejada es va fer al municipi de Torrelles de Foix, l’any passat.

El cost de la passejada és de 10€ i les reserves es fan al correu . Per més informació, es pot trucar al 650 473 639.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: