Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte un nou Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès a Vinseum, amb el vent com a protagonista

<strong>“</strong>Els vents de l’OCP a 5<strong>”</strong> és el títol del concert que es complementarà amb un tast de cava i una degustació gastronòmica.<strong></strong><em></em>

<strong></strong><em></em><strong></strong>Aquest dissabte a les 7 de la tarda continua la programació musical que organitza el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el quart Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès que tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum<em>. </em>En el Tast de Cambra de dissabte, la secció de vents de la OCP proposa un viatge a través de la <em>Harmoniemusik </em>(música específica per a conjunts de vent). Originalment per a formació d’octet (parelles d’oboès, clarinets, fagots i trompes), aquest gènere va trobar la seva màxima esplendor en les corts europees de finals del segle XVIII i principis del segle XIX, on els conjunts de vent tocaven serenates, divertiments i també arranjaments d’òperes.

Aquest quart Tast de Cambra compta amb el patrocini de Pere Ventura i la col·laboració d’El Cigró d’Or. A l’acabar el concert s’oferirà una degustació de cava <em>Tresor</em> Brut Nature de Pere Ventura acompanyat d’un maridatge gastronòmic a càrrec d’El Cigró d’Or. Una experiència gastro-musical per gaudir de la millor música de cambra amb productes autòctons de qualitat.<em></em>

A les 6 de la tarda a l’Auditori de Vinseum els músics de l’OCP parlen del concert. És una petita acció pedagògica d’uns 20 minuts de durada, oberta i gratuïta per a totes les persones que tinguin l’entrada per assistir al concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: