Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olèrdola

La jornada se celebrarà de 10 del matí a 1 del migdia i té per objectiu oferir a les famílies l’oportunitat de conèixer les instal•lacions, l’equip d’educadores, el funcionament i el model pedagògic de les escoles bressol Gotims de Moja i El Pàmpol de Sant Pere Molanta, abans de començar el període de preinscripcions per al proper curs 2014-2015.

Les famílies que desitgin inscriure al seu fill o filla a les escoles bressol d’Olèrdola han d’omplir el formulari de preinscripció, que es poden descarregar des de la web de la Generalitat o de l’Ajuntament d’Olèrdola. La documentació necessària i el full omplert l’hauran de lliurar a l’escola bressol que es triï en primera opció, del 5 al 16 de maig. En el cas de l’escola Gotims, les sol•licituds es recolliran durant aquests dies de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del matí i a l’escola Els Pàmpol, de 3 a 4 de la tarda.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: