Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

450 nois i noies de 5è de primària de la vila participaran a Sona a Cinquè

Aquest dimecres a l’Auditori Municipal es durà a terme, per cinquè any consecutiu, Sona a Cinquè!, que enguany girarà entorn de Els Beatles i Els Rolling Stones.

Els mestres de música i el Servei de Cultura van escollir aquests intèrprets amb la idea que els alumnes coneguin, entenguin i gaudeixin de les composicions d’aquests grups que van revolucionar l’escena musical. Els alumnes participaran activament escoltant, gaudint i cantant les cançons que els van dur a la fama.

La banda vilafranquina Xavi Diaz Quartet serà l’encarregada d’ensenyar aquesta música als escolars, tot fent un passeig històric a través de la cronologia dels moments més importants dels Beatles i dels Rollings.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: