Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 alumnes de l’Alt Penedès,premiats als Premis Sambori Òmnium de la demarcació Penedès – Baix Llobregat

Entre els divuit guardonats, de primer de primària a segon de batxillerat, hi ha quatre alumnes de l’Alt Penedès per les seves obres literàries.

Els 4 guanyadors comarcals, que participaran a la final nacional dels Premis Sambori, són Aina Vallès de l’escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues, Joan Font de l’escola Mas i Perera de Vilafranca,  Martina Morera de l’escola El Castellot de La Múnia i Mar Vidal del col·legi El Carme-Sant Elies de Vilafranca.

L’acte de lliurament dels Premis Sambori de la demarcació Penedès – Baix Llobregat, que organitza Òmnium Cultural, va tenir lloc aquest dilluns a Martorell. Aquest 2014 hi ha participat vint-i-sis centres escolars de l’Alt Penedès, el Garraf, l’Anoia i el Baix Llobregat, que van presentar 130 treballs en total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: