Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

31 colles al concert del 21è Dia del Graller de Vilafranca

El concert i l’homenatge a un graller veterà, que tenen lloc aquest diumenge, són els plats forts del Dia del Graller, que organitza des de fa 21 anys la coordinadora de colles gralleres de Vilafranca.

Enguany participaran al concert 31 colles que a les 12 del migdia retran homenatge al graller sitgetà Joan Vidal i Planas.

Als seus 91 anys d’edat, Vidal encara viu els records del seu pas pel món de la gralla d’una manera molt entranyable i està disposat a compartir la seva experiència amb tothom, com destaca Jordi Catasús de la coordinadora de grallers vilafranquina.

Durant tot el diumenge al matí, a la mateixa plaça de Sant Joan, se celebrarà la X fira de luthiers, fira d’artesans i exposició.

Els actes de dissabte arrenquen a les 10 del matí amb un taller de presència escènica per a grallers, que impartirà Marc Ayala.

Enguany la convidada de pedra a la tradicional cercavila de dissabte per la tarda és l’àliga de Barcelona, que estarà acompanyada per l’àliga de Vilafranca que farà d’amfitriona. A les 5 de la tarda hi haurà la plantada de les dues àligues a la plaça de la Vila i al cap de mitja hora començarà la cercavila pels carrers més cèntrics amb parada a l’Espurna, l’Inzolia i el Bilwi.

 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: