Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

26 colles de caramelles han participat a la trobada dels Monjos

Vint-i-sis colles de caramelles vingudes de les tres comarques penedesenques, l’Alt Camp, el Tarragonès i el Baix Llobregat van participar diumenge en la 35a edició de la Trobada de Caramelles, organitzada pel Cor La Margaridoia dels Monjos.

Després de l’arribada de les colles i els seus acompanyants, a les 10 del matí, ja es va donar el tret de sortida a la trobada. Els cantaires es van repartir en dos escenaris simultanis: a la Societat i a la plaça de Pau Casals, on van anar oferint les seves peces al llarg de la jornada.

La trobada ha servit d’inauguració del 125è aniversari del Cor de la Margaridoia que prepara una cloenda destacada pel 2015, com explica el president del Cor de la Margaridoia, Antoni Berné.

 

La Trobada de Caramelles es realitza cada any en una població diferent i està organitzada pel cor local. L’any vinent, Vilafranca farà d’amfitriona coincidint amb la capitalitat cultural.

Diumenge unes 1.500 persones, entre cantaires i acompanyants, es van aplegar als Monjos per gaudir de les caramelles com la d’aquest cor masculí.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: