Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

15 anys de la Biblioteca de Sant Sadurní i nova edició de les aventures de la seva mascota, en Boti Boti

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya commemora el dia 24 d’abril el seu 15è aniversari amb una programació d’activitats en què destaca la presentació del tercer lliurament de les aventures d’en Boti Boti “En Boti Boti i la màgia del cava”.

El llibre és obra de l’escriptora Anna Obiols, amb les il·lustracions de Subi, coordinat per la Biblioteca i editat per l’Ajuntament. La presentació es farà el dimarts 22 d’abril a les 7 de la tarda.

El conte explica les aventures de la mascota de la biblioteca, en què descobreix el procés d’elaboració del cava, de la vinya al celler, visita l’Escola de viticultura d’Espiells i el Centre d’Interpretació del cava.

Coincidint amb el 250 aniversari de la independència de Sant Sadurní de Subirats, la 16a edició del certamen literari infantil compta enguany amb la participació excepcional, a banda dels infants de 4rt de primària de les escoles de la vila,  de tres centres escolars de Subirats. El lliurament de premis tindrà lloc a la biblioteca el dijous 24 d’abril a les 6 de la tarda. La iniciativa persegueix generar, a més de fomentar l’expressió escrita i la imaginació, un projecte participatiu conjunt entre els alumnes de les escoles dels dos municipis i recuperar l’estil de vida dels infants d’ara fa 250 anys: els jocs, les cases, la família, el menjar, les feines del camp, els dies de festa, el paisatge i edificacions tan emblemàtiques com el Castell de Subirats.

L’aniversari es completarà el 24 d’abril amb actuacions musicals i la presentació del punt de llibre commemoratiu, a càrrec del pintor sadurninenc Alonso Castellanos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: