Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vuitantena d’alumnes de música han estrenat la Jove Orquestra Penedès Garraf, fruit de la primera trobada simfònica

Un dels actes principals del 15è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca ha estat la primera trobada simfònica.

Una oportunitat única per a prop d’una vuitantena d’alumnes de música de les comarques del Penedès, el Garraf i l’Anoia de tocar en una formació simfònica dirigida pel prestigiós director Xavier Pagès. Després de dos caps de setmana d’assaig intensiu, a Vilanova i a Vilafranca, els joves músics van interpretar en concert les peces que havien preparat aquest dissabte a la nit a l’Auditori municipal de la capital de l’Alt Penedès.

La primera trobada simfònica ha de ser l’embrió d’una futura formació estable, la Jove Orquestra Penedès Garraf, que segueixi oferint als estudiants de música la possibilitat de tocar en aquest marc, fins ara molt poc o gens habitual per a ells.

La primera trobada simfònica va acabar ahir a El Vendrell, on els músics també van oferir un concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: