Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una conferència sobre les dones inaugura l’exposició del Memorial Democràtic i l’IEP Catalunya en transició

L’exposició s’inaugura divendres a les 8 del vespre a la Capella de Sant Joan i anirà acompanyada de la conferència "Les dones a la Transició" a càrrec de la catedràtica de la Universitat Rovira i Virgili Montserrat Duch i de la historiadora penedesenca Helena Saavedra.

La mostra proposa una aproximació oberta a la transició de la dictadura a la democràcia i fixa el focus a Catalunya, entre els anys 1971 i 1980. Alhora, vol ser també un homenatge a totes les persones i els grups humans que van donar el millor d’ells mateixos per facilitar la transició cap a un sistema polític que garantís els drets humans i les llibertats individuals i col·lectives.

Catalunya en transició és una exposició del Memorial Democràtic que arriba a Vilafranca amb el suport de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: