Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, amb més concessionaris i 300 vehicles a la venda

El cap de setmana del 5 i 6 d’abril se celebrarà al pavelló firal de Vilafranca una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. Un certamen que es fa a la capital de l’Alt Penedès des de fa 22 anys, i que ha demostrat estar ja totalment consolidat.

En aquesta edició es disposarà de 7.500 metres quadrats d’exposició, creixent respecte l’any passat principalment per el fet que hi ha més expositors, sobre tot entre la maquinària agrícola, que ha passat de 2 a 7 expositors. Fèlix Tutusaus és membre de la comissió organitzadora de la fira.

Enguany hi haurà també un espai infantil i servei de bar per completar el que s’ofereix als visitants, que aquests darrers anys han superat el miler. Una fira que comptarà amb uns 300 vehicles exposats, i que en les dues darreres edicions ha venut el 40% dels vehicles posats a la venda.

Des de l’organització, satisfets amb aquestes xifres, volen també ampliar el possible públic potencial de la fira i es fa incidència en zones un xic més allunyades del Penedès com el Baix Llobregat.

Al llarg del cap de setmana del 5 i 6 d’abril la fira obrirà de 10 del matí a 9 del vespre, i els que hi passin podran optar també al sorteig d’una tablet que es farà el diumenge abans de tancar. Els organitzadors recorden també que al llarg d’aquests dos dies els qui vulguin podran realitzar tots els tràmits per tal de poder sortir del recinte amb el seu nou vehicle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: