Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller de compostatge casolà al Molí del Foix dels Monjos

El Molí del Foix, Centre d’Interpretació Històric i Natural de Santa Margarida i els Monjos, ha organitzat per al proper dimarts 11 de març un taller sobre compostatge casolà. El taller és ideal per a les persones que tinguin un hort, un jardí o, simplement vulguin millorar la separació selectiva a casa.

En ell podran aprendre a fer compost de forma senzilla, gratificant i sense males olors ni molèsties. Només calen restes de menjar i/o de jardí i una mica de paciència.

En aquest taller es donaran a conèixer les eines necessàries per poder obtenir compost, un adob natural que ajudarà les plantes a créixer fortes i sanes.

L’activitat anirà a càrrec dels educadors ambientals de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf i tindrà lloc el dimarts dia 11 de març a dos quarts de set de la tarda al Molí del Foix, amb una durada d’aproximadament una hora.

Per a més informació i inscripcions es pot trucar al Molí del Foix els dimarts, dijous i divendres al matí i dimarts a la tarda, o bé enviant un correu electrònic a <a href="mailto:" target="_blank"></a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: