Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per optar a una parcel·la dels horts urbans al barri de l’Espirall

Aquest dilluns 3 de març s’ha obert la convocatòria pública de recollida de sol·licituds per a l’accés a les 15 parcel·les d’horta pública situades al carrer Francesc Candel, del barri de l’Espirall.

El període per presentar les sol·licituds s’acaba el 28 de març proper. Les persones interessades poden recollir la documentació i les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o bé al web de l’Ajuntament <a href="http://www.vilafranca.cat/" target="_blank">www.vilafranca.cat</a>.

Les parcel·les d’horta es concediran a través d’un sorteig públic entre els sol·licitants que compleixin les condicions establertes en el Reglament de règim d’ús dels horts urbans de titularitat municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: