Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

S’ha presentat a Vilafranca el projecte de voluntariat del Servei Civil Internacional de Catalunya

L’Escorxador va acollir aquesta presentació que va oferir el voluntari del Servei Civil Internacional de Catalunya, Pere Vidal, amb la intenció d’explicar què son els camps de treball que ofereix aquesta entitat, i la possibilitat de participar com a voluntari. Vidal recorda que l’entitat va néixer després de la primera guerra mundial.

El funcionament dels camps internacionals que ofereix el Servei Civil Internacional de Catalunya es bassa en participar un màxim de dues persones de cada país en un projecte de col·laboració per ajudar a desenvolupar una acció colze a colze amb la població local.

Vidal explicava que és una opció que té una bona sortida en aquests moments de crisi econòmica,. Tot i que és una acció voluntària i gratuïta, representa fer alguna cosa en suport als altres, que ajuda a créixer també com a persona.

En el decurs de la presentació es va plantejar la possibilitat per part d’alguns dels assistents d’acollir a Vilafranca un camp internacional d’aquestes característiques que ajudés a desenvolupar algun projecte local.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

05:15
40 hectàrees
Jordi Arnan
05:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: