Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Queti Vinyals i Josep Graells representaran el Penedès a la llista d’ERC a les eleccions europees

Esquerra Republicana posa el punt de mira a les eleccions europees del proper mes de maig amb l’objectiu d’aconseguir una gran participació i d’aquesta manera reforçar el dret a decidir i la consulta del 9 de novembre.

ERC aprovarà la candidatura electoral que encapçalen Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall en el seu Consell Nacional i ho farà amb dos candidats del Penedès a les llistes. La primera candidata serà la vilanovina Queti Vinyals, que és també la candidata a l’alcaldia de la capital del Garraf per les municipals de l’any que ve. Seguidament hi haurà el Josep Graells, recentment escollit cap de llista dels republicans a Sant Pere de Ribes.

Els candidats independentistes van explicitar que a Europa hi van amb la intenció de canviar-la, per que no els agrada aquesta Europa i van remarcar que els eixos de la campanya seran la defensa de la consulta i de la justícia social.

Des de la direcció d’ERC Penedès es va apuntar que durant la campanya els màxims dirigents del partit participaran en els actes del Penedès, com el mateix Josep Maria Terricabras o el president Oriol Junqueras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: