Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esbart Dansaire de Mollet presenta el seu nou espectacle “Som dansa. De Llevant a Ponent” al Teatre Casal de Vilafranca

L’espectacle es presenta aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit. Amb aquest nou espectacle l’Esbart de Mollet fa un itinerari, amb un to força reivindicatiu, pels diferents territoris de parla catalana, n’aprofita la riquesa de les varietats dialectals i les diferents maneres de ballar.

En paraules del coreògraf, Joan Vallbona, ballaran les paraules de totes les maneres com dansa la llengua.

L’espectacle, que va tenir un procés de creació de dos anys, s’executa sota la direcció d’Eduard Peixoto. De Llevant a Ponent, va ser seleccionat per a la passada Fira Mediterrània de Manresa i pel circuït Espai A, sota el que ara es presenta a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: