Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les associacions d’estudiants dels tres instituts públics vilafranquins organitzen un debat polític amb diputats

Els alumnes de  l’Eugeni d’Ors, l’Alt Penedès i el Milà i Fontanals, amb el suport del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, s’ha proposat de fer un debat polític entre l’alumnat i els parlamentaris dels diferents partits polítics.

Aquest serà el segon debat polític que s’organitza a Vilafranca pels joves estudiants dels instituts públics i tindrà lloc a l’Auditori Municipal el dia 4 d’Abril de les de les 11 del matí a dos quarts de dues.

Els temes que s’hi tractaran seran l’educació, la consulta del 9 de novembre, el present i futur dels joves i la cultura.

Tots els assistents hauran de confirmar la seva assistència abans del 2 d’abril, ja que hi ha places limitades. Per fer-ho caldrà que enviïn un correu electrònic a especificant el nombre d’assistents, els seus noms i cognoms i algun telèfon de contacte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: