Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa Unitària pels Drets Socials del Penedès presentarà a Vilafranca Multireferèndum 2014

Dimecres a les 8 de la tarda a l’Escorxador es farà una xerrada informativa per tal de presentar el Multireferendum 2014, una convocatòria ciutadana per debatre i decidir sobre diverses reivindicacions d’interès públic

La intenció és poder parlar sobre qüestions bloquejades en les institucions polítiques. Multireferèndum va néixer a proposta de “Som lo que Sembrem” i la “Plataforma Aturem el Fracking”. Actualment s’hi ha sumat la Xarxa per la sobirania energètica, la CUP, la Plataforma Aturem Barcelona World, la Plataforma No a la Mat i s’ha constituït el Multireferèndum com a grup en si.

Des del Mutireferèndum es volen posar sobre la taula problemàtiques generals com decidir sobre els cultius i aliments transgènics; sobre adquirir el dret a referèndum vinculant per a les Iniciatives Legislatives Populars; sobre si volem pagar o no el deute il·legítim o bé el control democràtic i directe de l’energia; també hi haurà temàtiques locals com poder decidir si es vol el Projecte Barcelona World – Camp de Tarragona; o bé les Línies de Molt Alta Tensió (MAT) – Comarques de Girona. En el cas concret de la Vegueria Penedès, es podria plantejar afegir una pregunta local sobre, per exemple, el Logis Penedès.

Des de la Xarxa Unitària pels Drets Socials del Penedès creuen que el Multireferendum 2014 és una bona eina democràtica per decidir aspectes molt importants per les nostres vides sobre els quals no es consulta a la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: