Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La seu de la Federació de les comarques de la Catalunya central de CDC es trasllada a Manresa

El Consell de Federació de les comarques de la Catalunya central de Convergència Democràtica de Catalunya, ha ratificat la decisió presa pel Comitè Executiu de traslladar la seu, fins ara ubicada a la seu nacional de Barcelona, a Manresa.

Així, des d’aquest dimarts la nova seu de CDC que agrupa les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona es troba al carrer Alfons XII, número 13 de Manresa, on ara hi ha l’agrupació comarcal del Bages.

La decisió es va prendre a petició de la comarca del Bages i amb l’acord de la resta de les comarques integrants de la Federació, per ser més presents al territori; així com ser més efectius i eficients en l’àmbit polític i logístic.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: