Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Secció literària de l’Agrícol ha organitzat una tarda dedicada als mitjans de comunicació i la literatura infantil i juvenil

La jornada s’emmarca en la celebració del vintè aniversari del programa “Llegir per sentir” de Ràdio Vilafranca.

La tarda sobre comunicació i literatura es farà el proper 29 de març, a les cinc de la tarda, a l’Agrícol i començarà amb la ponència “La literatura infantil i juvenil a les ràdios (escolars, de proximitat i nacionals)”, a càrrec de l’escriptor i crític literari Pere Martí i Bertran.

Després d’un descans, tindrà lloc una taula rodona dedicada al tema central de la jornada, “La LIJ i els mitjans de comunicació”, amb la participació de Sílvia Cantos (bibliotecària i conductora de diversos programes radiofònics), Andreu Sotorra (crític, escriptor i director de la revista digital <em>Cornabou</em>), Elisenda Roca (escriptora, periodista radiofònica i televisiva), Lluís Llort (periodista del diari <em>El Punt Avui</em>, crític i escriptor) i Trinitat Gilbert (periodista del diari <em>Ara</em>, col·laboradora habitual del suplement “Criatures”). La moderarà Josep M. Soler, periodista conductor del programa “Llegir per sentir”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: