Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro-Penedès presenta dilluns vinent els Objectius i Línies Estratègiques Territorials dins el desenvolupament del III Pla Estratègic Penedès

El  dilluns, 24 de març, a les cinc de la tarda i al Centre Neàpolis ubicat a Vilanova es farà l’acte públic de presentació i debat del document de treball “Objectius i  Línies Estratègiques Territorials dins el desenvolupament  del III Pla Estratègic Penedès”.

Un acte que comptarà  amb la participació del Director General d’Ordenació Territorial i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, que parlarà de la Planificació Territorial de Catalunya i específicament del Pla Territorial de l’àmbit del Penedès.

En la redacció del document han participat de forma activa la comissió d’experts territorials del Pla Estratègic Penedès,  amb el consens dels alcaldes del Penedès, de les quatre capitals de comarca   Vilanova, Vilafranca, Igualada i El Vendrell   així com , entitats representatives del sector econòmic i agrícola.

Aquest document de treball es presenta per ser debatut , ja que encara pot ser modificat.

La jornada, amb una durada màxima de dues hores, pretén fer pública la presentació d’aquestes línies estratègiques territorials,  dins el conjunt de l’àmbit Penedès, de manera que  sigui un punt de partida per l’elaboració, entre altres documents, del Pla Territorial Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: