Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral infantil “El Raïm” de Sant Cugat Sesgarrigues celebra els seus 35 anys

Un concert aquest dissabte dia 22 a dos quarts de set de la tarda a l’auditori de Sant Cugat Sesgarrigues constituirà l’acte central de la commemoració dels 35 anys de la creació de la coral infantil de la Societat Coral El Raïm.

L’acte comptarà amb les interpretacions de les formacions corals infantils La Bombeta Màgica de La Ràpita, la coral amfitriona i el grup de flautes de l’entitat sancugatenca, l’acte és obert a tothom. Amb anterioritat, els components d’aquests formacions musicals han estat convidats a una gimcana.

Ara fa 35 anys la Societat Coral El Raïm va veure la necessitat d’oferir als menuts del poble l’oportunitat d’aprendre i passar-ho bé amb el cant. En una època en la qual els infants no tenien tantes opcions de realitzar activitats extraescolars, la proposta de crear la Coral Infantil va ser molt ben acollida per bona part de les famílies del poble, un terç de segle més enllà han estat molts els santcugatencs que es van començar a formar musicalment en aquesta coral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: