Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove comença els assajos oficials d’aquesta temporada 2014

Aquest divendres a l’Escorxador la Colla Jove de Vilafranca comença els seus assajos oficials de la temporada 2014.

Serà a les 10 de la nit a dins la Sala d’Actes i la colla convida tothom a acostar-se a aquests propers assajos, on podrà viure l’ambient casteller d’aquest inici de temporada i conèixer la proposta de la colla Jove.

Des d’inicis del passat mes de febrer, la colla ja ha dut a terme, cada divendres, unes trobades castelleres en les que s’han fet proves de noves posicions i s’ha donat formació a nous castellers que han entrat a la colla. Ara, a partir d’aquest divendres, es començarà ja amb el format habitual d’assaig amb proves més concretes i sistemàtiques segons la planificació tècnica de la temporada.

La primer assortida de la colla està prevista pel diumenge 6 d’abril al matí, a Igualada, on actuaran, com es habitual aquests darrers anys, a la cursa atlètica per parelles, La Gran Follada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: