Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern, obert a parlar amb el comitè d’empresa de l’Hospital, però recorda que no té competències en relacions laborals

Arran de la petició formulada per la CUP i ERC de convocar una reunió de la junta de portaveus, l’equip de govern de Vilafranca ha explicat que es mostra obert a parlar amb el comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal, ja que "qualsevol col·lectiu té les portes obertes de l’Ajuntament per parlar amb l’equip de govern, sense necessitat d’intermediaris de cap mena".

L’equip de govern, però, avisa que "l’Ajuntament no té competència sobre les relacions internes laborals de qualsevol entitat o empresa que no sigui el mateix ajuntament", i que en tot cas, l’obligació de l’Ajuntament és "vetllar pels serveis sanitaris que es presten a la ciutadania. Això no treu, diu, que s’intenti ajudar els treballadors de l’Hospital en la mesura de les possibilitats".

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: