Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní posa en marxa ‘Pròxima. Nous Canals de comunicació amb les empreses”

El passat divendres 14 de març l’alcaldessa de Sant Sadurní Susanna Mérida, el regidor de Promoció Econòmica Jaume Amigó i una tècnica del servei van visitar l’Escola de Viticultura i Enologia, on els va rebre el seu director, Xavier Vidal.

L’Escola Mercè Rossell i Domènech d’Espiells, que recentment ha complert 25 anys d’existència, acull diferents cicles formatius sobre viticultura, olis d’oliva i vins, gestió comercial i màrqueting. L’objectiu de la visita era establir un contacte que generi col·laboracions futures entre el Centre de Serveis a les Empreses NEXES i l’Escola de Viticultura i Enologia. I és que des de NEXES s’està treballant en una nova línia de sensibilització emprenedora adreçada als joves i als estudiants en general, en què es vol oferir suport tècnic en tots els aspectes relacionats amb la creació d’una empresa.

En una nova iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica i sota el nom ‘Pròxima, nous canals de comunicació amb les empreses’, l’alcaldessa i l’equip de Nexes, han posat en marxa aquest projecte en què es pretén apropar-se a les empreses de la vila amb l’objectiu d’obtenir informació de primera mà sobre la feina duta a terme pel sector empresarial de la vila, les seves necessitats, inquietuds i suggeriments per afavorir l’economia local i el treball transversal, alhora que s’informa dels serveis que des de l’Ajuntament s’ofereix als empresaris.

La primera de les visites es va fer a Maquinària Moderna, ubicada al Polígon Can Ferrer I.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: