Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Solé Tuyà substituirà Xavier Cardona com a president de l’ADEG

L’Assemblea General de Socis de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt i el Baix Penedès ha estat convocada el proper 27 de març a les set de la tarda al Casal de Vilafranca per a fer efectiu el relleu.

Xavier Cardona deixa la presidència de l’ADEG després de dos mandats i vuit anys en què l’associació s’ha erigit com a un agent cabdal en la defensa dels interessos de les empreses i l’oferta de formació per a empresaris. Ara, el vilafranquí resident a Sant Sadurní Jordi Solé Tuyà es presenta com a candidat únic a la presidència de l’entitat per a seguir aquesta línia, fomentar l’emprenedoria en el sentit més ampli, fer créixer l’associació i crear la figura del “síndic de l’empresari”, entre altres reptes.

L’actual president de l’ADEG Xavier Cardona ha valorat positivament la seva experiència al capdavant de l’associació i ha explicat que ha après molt de la petita i mitjana empresa. També ha destacat el paper que ha anat assolint l’ADEG, no només al Gran Penedès, sinó també a Catalunya.

El futur president Jordi Solé Tuyà dirigeix la consultora financera Kreedit i té una dilatada experiència en l’àmbit associatiu. Ha estat vinculat sobretot a la Jove Cambra Internacional, però també a la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya, a la Cambra de Comerç de Barcelona i a Foment del Treball. Solé Tuyà seria el cinquè president de l’ADEG després del president fundador Joan Mercadé i de Josep Piqué pare, Joan Anton Matas i Xavier Cardona. Serà el primer president de l’Alt Penedès.

Actualment, l’ADEG té 818 associats a les tres comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: