Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inici dels assajos de la temporada dels Falcons de Vilafranca

Aquest divendres dia 14 de març, els Falcons de Vilafranca donen inici a la seva temporada d’assaig 2014, com ja és habitual de les 9 a les 11 de la nit al seu local, al carrer Doctor Pasteur 7-9 de Vilafranca.

Tots aquells que vulgueu provar de fer Falcons, no ho dubteu, ara és el moment. Si teniu algun dubte adreceu-vos als falcons, al seu correu electrònic <a href="mailto:" target="_blank"></a>, al facebook, o al twitter i us informaran.

Tot i que ja porten un temps escalfant motors sobretot amb la canalla més jove de la colla, ara és quan novament comencen a assajar tots plegats, per començar a preparar el repertori de sorpreses i objectius que es preparen per aquest any.

Els falcons iniciaran la temporada amb la voluntat d’igualar i si pot ser millorar la temporada passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: