Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gogistes Penedesencs estrena una nova edició dels goigs a Sant Josep

Aquest dimecres, festivitat de sant Josep, quan acabi la missa de les vuit del vespre a la basílica de Santa Maria, els assistents podran escoltar una nova edició dels goigs a llaor del sant que es venera a l’església vilafranquina.

Els goigs recullen una antiga lletra i tonada adreçada al sant i han estat editats per Gogistes Penedesencs, gràcies al suport d’un grup de Joseps  i Fines vilafranquins.

En acabar la celebració eucarística, s’interpretaran els goigs davant la capella de sant Josep amb la col.laboració d’un grup de cantaires de la Societat Coral El Penedès. Els assistents rebran un exemplar.

 

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: