Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En el darrer mig any, Dones d’Empresa ha fet més de 150 sòcies noves

La trobada anual de Dones d’Empresa, les empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès-Garraf, celebrada divendres a la masia Torre del Gall, ha permès constatar la vitalitat de l’associació empresarial.

La presidenta de Dones d’Empresa, Cristina Mestre, explica que si bé es cert que durant aquests anys de crisi les dones que ocupen càrrecs de direcció han baixat del 13% al 9%, l’altra cara de la moneda és que força dones han fet el pas de fer-se emprenedores.

Dones d’Empresa compta amb més de 650 sòcies, però només des de l’octubre passat, coincidint amb un nou impuls i amb canvis estructurals, en té 150 de noves.

Els 88 comensals al sopar de Dones d’Empresa també és símptoma d’aquesta revifalla, segons Mestre.

 

La 7a trobada anual de Dones d’Empresa comptava com a convidada i ponent amb la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés.

Tot i que ha publicat més de 800 llibres, alguns traduïts a vuit idiomes, i els seus dibuixos s’han aplicat a tot tipus de suports i formats, Bayés va reconèixer que mai s’ha vist com a empresària, sinó com a artista.

Explica que mai se’n recordava de fer factures i que per sort, des de fa 20 anys una de les seves filles se’n cuida de la vessant empresarial de la seva obra. En la seva intervenció, Pilarín Bayés va reivindicar la creativitat de gènere.

 

El sopar, que ha comptat amb les alcaldesses de Sant Cugat Sesgarrigues, Cunit i Vilanova, ha guardonat Montse Vila d’Eix Diari amb el Premi Dones d’Empresa a la Trajectòria professional.

Vinculada a l’ADEG, Dones d’Empresa va crear-se fa sis anys.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: