Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de l’Hospital votaran la propera setmana si accepten o no la proposta de rebaixa de sou que els fa la direcció

Després de les dues assemblees que aquest dimecres han celebrat els treballadors de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i en que han rebut les explicacions per part del comitè d’empresa finalment s’ha acordat que la decisió es prendrà en una votació que es farà la setmana vinent.

Recordem que els treballadors s’han de pronunciar sobre si accepten o no la proposta que fa la direcció de l’Hospital en relació a una rebaixa de sou del 60% de la paga d’estiu.

Des del comitè han recordat que l’octubre passat ja es va arribar a un acord amb la direcció, i que ara el que caldria és buscar altres opcions per mirar d’ajustar el pressupost. Es queixen que ara per ara la única proposta que fa la direcció és reduir la paga dels treballadors.

En el decurs de les assemblees s’ha explicat als treballadors les diferents opcions legals davant d’aquesta proposta que fa la direcció, i ara caldrà esperar a dimecres vinent en que es farà aquesta votació per veure’n el resultat. Des del comitè però, s’ha avançat que en principi sembla que els ànims no anirien gaire per seguir la proposta de la direcció.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: