Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els socis del celler Mas Candí, segons al 7è premi Vila Viniteca

La parella formada per Ramon Jané i Toni Carbó, copropietaris del celler Mas Candí de Les Gunyoles d’Avinyonet, ha tornat a quedar segona en el setè premi Vila Viniteca, celebrat ahir a la Llotja de Mar de Barcelona.

Ramon Jané i Toni Carbó ja van quedar segons en la passada edició del concurs de tast per parelles que organitza Quim Vila. Els copropietaris de Mas Candí s’han endut 7.000 euros. Els 20.000 euros del primer premi han estat per un matrimoni de Barcelona, format per Gema Jarné i Jordi Carrascosa.

Obert a professionals i aficionats al món del vi, el premi Vila Viniteca de tast és un concurs inèdit al món per la dotació econòmica i per la modalitat de parelles. Una de les particularitats radica en que les parelles concursants comparteixen la decisió amb l’altre membre de l’equip. Enguany, hi prenien part 120 parelles.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: