Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca comencen la temporada amb la intenció de mantenir el nivell de castells de la passada i consolidar el 3 de 10

Fa uns dies que els Castellers de Vilafranca han reprès l’activitat amb els primers assajos d’aquesta temporada 2014. Un any en què hi ha Concurs a Tarragona, i que per tant la planificació de la temporada sempre s’altera una mica.

Sigui com sigui, el cap de colla dels Verds, Pere Almirall, recorda que les tres grans cites de la temporada son Sant Fèlix, El Concurs i Tots Sants. A nivell casteller el gran repte és mantenir el nivell de castells del 2013, una temporada que va ser pràcticament perfecte i difícil d’igualar.

Almirall explica que afronten aquest 2014 canvis en els troncs i el pom de dalt d’algunes construccions; però que l’objectiu és mantenir el nivell.

Precisament parlant de la temporada passada, Almirall especifica que el 4 de 10 amb folre i manilles no és l’objectiu; però que tampoc és una construcció que es descarti sobre tot de cara a la recta final de la temporada. Apunta més aviat a mirar de mantenir el 3 de 10 dins de la cartera de castells de cada temporada.

Els Verds es mantenen però ambiciosos i amb ganes de continuar sent el referent. Per això, preguntat Pere Almirall sobre tres castells que voldria per aquesta temporada 2014 la resposta és contundent. El 3 de 9 sense folre; la torre de 9 sense manilles i el 3 de 10 amb folre i manilles o bé el 4 de 9 sense folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: