Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Bombers de la Generalitat organitzen unes jornades tècniques a Vilafranca del Penedès

En el marc dels actes de celebració pel 140 aniversari del parc de Bombers de Vilafranca, els Bombers de la Generalitat, juntament amb la Asociación Española de Lucha contra el Fuego han organitzat unes jornades tècniques adreçades als cossos d’emergències.

Les jornades estan formades per ponències i tallers, i es faran a partir de demà dimarts i fins dijous a les instal·lacions de l’Escorxador de Vilafranca.

Les ponències s’inauguraran demà, 4 de març, a partir de les 9 del matí, en un acte presidit pel director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés. Les ponències tractaran qüestions tècniques i analitzaran, entre d’altres, els riscos de les instal·lacions vitivinícoles, aprofitant que l’acte es fa a l’Alt Penedès. La cloenda, que està prevista per poc abans de les 6 de la tarda, anirà a càrrec de la subdirectora General Tècnica de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament, Anna Martín.

Els dies 5 i 6 de març estan reservats per als tallers, que ocuparan la jornada de matí. Tractaran tres temes: el risc que presenten les substàncies químiques i les instal·lacions elèctriques en una emergència, i la manera d’actuar amb els ruscos de vespa asiàtica. Està previst repetir els tallers amb els mateixos continguts els dos dies per tal de facilitar la màxima assistència.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: