Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rei Carnestoltes ha mort empatxat amb el caldo de gallina vella

Poc després que acabés la Rua, S. M. El Rei Carnestoltes XIè i I de Vilafranca ha mort.

Els excessos de tots aquests dies han acabat amb ell, però la gota que ha fet vessar el vas ha estat un empatx. Després de la gresca d’aquesta nit, el Rei ha arribat a casa molt assedegat i ha begut tant de caldo de gallina vella que ha acabat morint empatxat. Abans de deixar-nos, però, ha tret un ou per la boca. La concubina ha intentat reanimar-lo, però ha estat en va.

Tant ella com la resta del seguici han quedat desolats amb la pèrdua.

La mare del Rei, que s’ha incorporat al seguici de Carnaval aquest any, també ha quedat desconsolada, plorant la pèrdua del seu fill i preguntant-se pel sentit de l’ou.

 

La capella ardent de S.M. Difunt el Rei Carnestoltes s’instal.larà de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila. En la vetlla, el rei comptarà amb l’acompanyament musical del Grup de Ministrers de l’Escola Municipal de Música i els infants podran participar en un taller de confecció de sardines per dur-les a l’enterrament d’aquest dimecres.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: