Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor de Medi Ambient de Sant Sadurní convidat a explicar el Porta a Porta a San Sadurniño, Galícia

Una cinquantena de persones van assistir dissabte al debat sobre el tractament de residus sòlids urbans que es va celebrar a la Casa de la Cultura del municipi gallec de San Sadurniño, al qual va assistir el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Albert Prat, que havia estat convidat per explicar el sistema de recollida porta a porta.

La sessió va servir per exposar els models que funcionen en alguns indrets d’Europa i també per posar de relleu el rebuig a la Sociedade Galega do Medio Ambiente SOGAMA. De fet , al tancament de la jornada l’alcalde de Sant Sadurniño va fer una crida a la unió de les forces polítiques i els municipis de la regió a "fer passos ferms " en la recerca d’una alternativa que sigui sostenible des del punt de vista del medi ambient, econòmic i social.

La primera part de la reunió convocada pel Concello de San Sadurniño es va centrar el l’explicació de quatre formes de tractar les escombraries, entre les quals Sant Sadurní va explicar el sistema porta a porta, del qual va ser pioner el 2005. Després de les exposicions es va obrir el torn de debat. La jornada es va poder seguir en directe al web municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: