Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El principi d’Arquímedes, de Josep Maria Miró, es presenta aquest diumenge al Teatre Cal Bolet

El principi d’Arquimedes va ser un dels espectacles revelació del Festival Grec de Barcelona de fa 2 temporades. Un d’aquells excel·lents espectacles que no et deixen indiferent, que donen sentit al fet teatral.

Desprès de rebre els millors elogis tant de públic com de crítica, arriba aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet.

Ha arribat el dia que els "Cavallets de mar", el grup infantil de natació, comencin a nedar sense bombolla. Aquest moment crucial per als més petits de la piscina és el desencadenant perquè surtin a la superfície sospites, dubtes i temors. L’Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a en Jordi, l’entrenador dels Cavallets, després que alguns pares s’hagin queixat de com el noi ha gestionat la negativa a llançar-se a l’aigua d’un dels nens, que no vol fer-ho perquè està espantat. En Jordi assegura que ha actuat amb tacte i que no l’ha renyat ni espantat. El problema, però, és un altre, els pares veuen amb inquietud i preocupació que, per tranquil·litzar-lo, l’hagi abraçat i li hagi fet un petó.

El Principi d’Arquimedes és una obra que obre interrogants sobre les pors contemporànies, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança.

El principi d’Arquimedes va ser guanyadora del premi Born de teatre i nominada als premis Butaca 2013

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: