Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP troba a faltar una condemna unànime de la classe política als atacs als seus regidors, com a l’Alt i el Baix Penedès

El secretari general del PP a la província de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha condemnat els insults i agressions que pateixen contínuament els seus regidors i representants, així com els atacs a les seus locals.

Villagrasa ha recordat, entre d’altres accions, que el PP ha hagut de presentar denúncia davant la Fiscalia Superior de Catalunya contra l’associació feminista La Ruda per una campanya centrada en uns cartells amb la cara i el nom dels 22 regidors populars de l’Alt i el Baix Penedès amb el lema “La vostra mare hauria d’haver avortat”.

Villagrasa lamenta que La Ruda compta amb el suport del sindicat CGT i de la CUP, entre d’altres i recorda que ha passat un mes i encara estan esperant que algun partit condemni aquesta campanya. Només es va pronunciar, recorda, la portaveu parlamentària d’ICV-EUiA que va justificar que el cartell podia ser la resposta a les afirmacions d’un militant del PP, que segons ella va increpar manifestants proavortistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: