Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El lloc de naixement i la condició econòmica marquen d’inici les possibilitats de les dones de lluitar per la equitat de gènere

Aquest dijous la ONG EqualMón organitzava una xerrada-col·loqui a l’Escorxador de Vilafranca amb el títol de “Crèixer dona”.

L’advocada Salwa l’Aouaji El Gharbi, experta en temes de diversitat i immigració donava el seu punt de vista sobre la condició de la dona segons el lloc de naixement i la capacitat econòmica a partir de la seva experiència professional.

Indicava que és una evidència que en funció del lloc on neixen les dones ho poden tenir més complicat però també apuntava que davant d’això cal un suport positivista.

La conferenciant va fer un retrat dels trets que caracteritzen l’espai que ocupen les dones en diversos àmbits socials i espais geogràfics en uns moments que la crisi social i econòmica actual torna a accentuar contrastos.

La conferència de Salwa l’Aouaji El Gharbi s’emmarcava en el conjunt d’actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona que se celebren a la comarca. Salwa el Gharbi és experta en diversitat i immigració, i fundadora i presidenta de l’Associació de dones Amazigues Tamettut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: