Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jutge Santiago Vidal pronunciarà una conferència sobre el dret a decidir a Vilafranca

La Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Vilafranca, dintre del seu programa d’actuacions anomenat “Via Catalana per la Independència” / “Un sol poble”, s’ha proposat organitzar un conjunt de xerrades-col·loqui a la vila, una per mes.

Aquest mes de març la conferència serà a càrrec del jutge santsadurninenc  Santiago Vidal, Jutge-Magistrat del Consejo General del Poder Judicial i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, membre també del col·lectiu Jutges per la Democràcia. Oferirà una xerrada sota el títol " El futur Estat català: una república independent o federal?"

L’exposició que el Jutge oferirà tractarà sobre la legalitat del procés sobiranista i la consulta convocada pel 9 de novembre, o els requisits jurídics que la normativa i la jurisprudència internacional exigirà per tal de validar la Declaració Unilateral d’Independència, si el govern espanyol no accepta els resultats de la consulta.

La conferència tindrà lloc el dijous 20 de març, a les vuit del vespre, a la Sala d’actes de l’Escorxador.

A banda d’aquesta xerrada, l’ANC té previst organitzar altres xerrades, per exemple un ponent del CATN a mitjans d’abril i l’historiador vilafranquí Ramon Arnabat el 8 de maig, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: