Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El darrer guanyador del Premi Sant Jordi serà a la llibreria l’Odissea

Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i la llibreria l’Odissea tornen a organitzar conjuntament la presentació del premi Sant Jordi de novel·la, que aquest any ha guanyat l’escriptor Vicenç Pagès Jordà amb la novel·la “Dies de frontera”.

Serà el proper dimecres 26 de març, a ¼ de 9 del vespre a la llibreria l’Odissea. És el tercer any consecutiu que les dues entitats penedesenques apropen a Vilafranca l’autor premiat amb el Sant Jordi.

“Dies de frontera” parla de dies i de fronteres. Comença amb un petó en uns grans magatzems de la Jonquera: un no-lloc, una oportunitat, moltes incerteses. Els personatges es troben en moments vitals límit pel que fa a la seva edat, les feines, les relacions personals i familiars… És una novel·la sobre les parelles que triem, els pares que ens trobem i els fills que portem al món. Un llibre escrit amb la sempre interessant veu d’una de les plomes més sòlides de la narrativa catalana actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: