Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un home a Vilafranca per conducció temerària i anar begut

Agents de la Unitat de Trànsit de Vilafranca van detenir un home de 43 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Masquefa, la matinada del dimecres passat com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, circular sota els efectes de l’alcohol i per atemptat contra els agents de l’autoritat.

El detingut circulava a gran velocitat i envaint el sentit contrari a l’autovia C-15 a l’altura de Vilafranca. Els agents li van fer indicacions perquè aturés el vehicle, però va fer cas omís augmentant la velocitat. Durant la fugida, diversos vehicles que conduïen en sentit correcte es van veure obligats a realitzar diverses maniobres per tal d’evitar una col·lisió.

Abans de la detenció, encara va xocar amb el vehicle policial quan intentava donar-se a la fugida. En el xoc no hi ha va haver cap ferit.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: