Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Del 22 al 30 d’abril, inscripcions al Casal d’Estiu de Sant Sadurní

Enguany, el Casal d’Estiu de Sant Sadurní tindrà tres dies més de durada, del 25 de juny al 25 de juliol, sumant vint-i-tres dies de casal.

El servei de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat un any més aquest casal per a infants i joves nascuts del 2000 al 2010, que es farà a l’Institut-Escola Jacint Verdaguer per als nascuts entre els anys 2000 i 2006 i a l’ Escola la Pau per als nascuts entre els anys 2007 i 2010.

El Casal es farà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda, amb servei complementari de menjador i servei d’acollida matinal. El preu és de 165 euros per persona, amb descomptes per als germans.

Les inscripcions es faran a l’Índex del 22 al 30 d’abril. El full de sol·licitud d’inscripció, juntament amb tota la informació, es pot demanar a l’Índex o a través del web municipal www.santsadurni.cat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: